Categorieen

Informatie
Bezorging
Voorwaarden
Link partners
Pers
Een deur als hulpmiddel bij dementie
Een apparaat tegen verkeerde lichaamshouding.
Download prijslijst
Links
Privacyverklaring
Neem contact op

Nieuwe producten Meer
Knieverwarmers Lamsvacht 1 paar
Knieverwarmers Lamsvacht 1 paar
€75,00

betalen

Privacy & Policy

PRIVACYVERKLARING

Zorgcomfortwinkel respecteert de privacy van haar klanten, in het bijzonder hun rechten met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geĆÆmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

De aan u beschikbaar gestelde privacy policy is de enige versie die van toepassing is, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.


Artikel 1 - Wettelijke bepalingen

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: ā€œDe beheerderā€): Zorgcomfortwinkel, gevestigd te Catharina van Renneslaan 2, 1187HA Amstelveen, Kvk-nummer: 71735100.


Artikel 2 - De verwerking van persoonsgegevens

  1. Uw persoonsgegevens worden verzameld door Zorgcomfortwinkel. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geĆÆdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geĆÆdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.
  2. Wij verwerken de volgende categorieƫn persoonsgegevens van u:
    • - Naam
    • - Adresgegevens
    • - E-mailadres(sen)/telefoonnummer(s)
    • - Bankrekeningnummer(s)

Artikel 3 - Doel van de verwerking

  • We verzamelen uw persoonsgegevens niet zomaar. Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor:
    • - Het verwerken van uw bestellingen
    • -

Artikel 4 - Registratie persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden geregistreerd in een (elektronisch) register.


Artikel 5 - Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

  1. Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@zorgcomfortwinkel.nl.
  2. Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

Artikel 6 - Wettelijke verplichtingen

In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de betrokkene wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.


Artikel 7 - Commerciƫle aanbiedingen

  1. U kunt commerciƫle aanbiedingen krijgen van de beheerder, wanneer u daar toestemming voor heeft gegeven. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: info@zorgcomfortwinkel.nl.
  2. Uw gegevens worden niet gebruikt door partners van de verantwoordelijke voor commerciƫle doeleinden.

Artikel 8 - Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.


Artikel 9 - Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.


Artikel 10 - Contact

Voor verzoeken, vragen, productinformatie of meer informatie, kunt u zich richten tot: M. Rotteveel, info@zorgcomfortwinkel.nl, 06-29176580.



Deze privacyverklaring is van toepassing vanaf 10 maart 2020 tot nader order.

Volgende

Winkelwagen
Uw winkelwagen
is leeg

Dutch English


Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken

Aanbiedingen Meer
Rolstoel regencape mouwen gevoerd
Rolstoel regencape mouwen gevoerd
€147,95 €110,11

Login
E-mailadres:


Wachtwoord:
(vergeten)



Een nieuwe klant ?
registreer




Meest verkocht
01.Schoenovertrek / antislip schoenen sneeuw
02.Rolstoel beenzak Luxe
03.HandyCup beker met deksel transparant
04.Antislip schoenen sneeuw/Ijs
05.Scootmobiel Afdekhoes Extra Groot
06.Scootmobiel Schootskleed uitneembare voering
07.Urinaal vrouw
08.Rolstoel Regencape
09.Drinkbeker met tuit 200 ml
10.Rolstoel Voetenzak


webwinkel door edigi.nl
Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. | This site is using cookies. Verberg deze melding | hide message X