Categories

Information
Link partners
Download PDF
Links
Privacy Policy
Contact Us

What's New? more
Alarm device + 'Man down'-sensor
Alarm device + 'Man down'-sensor
652,19

betalen

Bezorging

Verzending:
Zorgcomfortwinkel maakt voor de bezorging van uw bestellingen gebruik van de diensten van de TNT post en DHL.
De bij uw bestelling vermelde tarieven gelden uitsluitend voor bezorging op een adres in Nederland, voor het buitenland gelden afwijkende tarieven. De verzendkosten bedragen € 6,66 incl. BTW per bestelling. Bij bestellingen met een totaalbedrag boven € 250,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd:  

De levertijd van het door u bestelde product bedraagt 3 tot 7 werkdagen nadat Zorgcomfortwinkel de betaling ontvangen heeft. Zorgcomfortwinkel heeft geen invloed op het leveringstraject wat door derden wordt gedaan zoals een postNL.    


Retourneren:
Voor alle aankopen geldt een retourrecht van 7 dagen. Dit houdt in dat de klant het recht heeft binnen 7 dagen de artikelen in originele verpakking te retourneren *. LET OP: U dient vooraf contact met ons op te nemen via email. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, en (indien van toepassing) voorzien van onbeschadigde en volledige verpakking. Bij het retourneren van de aankopen van de klant wordt verzocht een kopie van het aankoopbewijs mee te sturen. De kosten voor de verzending komen ten laste van de koper, met uitzondering van garantiegevallen. In het laatste geval zal Zorgcomfortwinkel de verzendkosten direct na ontvangst van het pakket op uw rekening terugstorten.

Let op: Ongefrankeerde retourzendingen worden in alle gevallen geweigerd.

Na ontvangst van uw zending en goedkeuring door Zorgcomfortwinkel over de staat van het product, wordt binnen 14 dagen het betaalde bedrag teruggestort. Zorgcomfortwinkel behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen indien het artikel is beschadigd of indien het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt.

* Het recht op retourneren vervalt bij speciaal bestelde artikelen, bestellingen met afwijkende prijsafspraken en bestellingen van meerdere identieke artikelen met hetzelfde artikelnummer, tenzij er sprake is van garantie.

Webwinkel Zorgcomfortwinkel.nl totaal leverancier ADL-, Zorg- en Revalidatiehulpmiddelen

Shopping Cart
No items in your cart.

Dutch English


Search
 

Advanced Search

Specials more
Physio Smart Inflate Duo Blood Pressure Monitor PC Connectivity
Physio Smart Inflate Duo Blood Pressure Monitor PC Connectivity
141,28 127,05

Sign in
E-mail address:


Password:
(forgotten)Are you a new client?
create an account
Bestsellers
01.Shoe cover / Non-slip shoes snow
02.Wheelchair leg pocket luxury
03.HandyCup with lid clear
04.Non-slip shoes snow/Ice
05.Mobility scooter Lap cloth removable lining
06.Mobility scooter Cover Extra Large
07.Urinal woman
08.Wheelchair raincoat
09.Cup with mounthpiece 200 ml
10.Wheelchair Footmuff


webwinkel door edigi.nl
Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. | This site is using cookies. Verberg deze melding | hide message X